Cascaya en Alicante

Cascaya en Alicante

Bombero, cabrón, hijo de puta maricon! ;-)

2008. július 04. - Cascaya

Perdóname, de ezt a bejegyzést egyszerűen nem lehet finomabban, nőiesebben kezdeni! Ha tudnátok itt mi volt az elmúlt pár hétben, a Ti véretek is csak úgy pezsegne! Na, még hogy a magyar tud mulatni...Látnátok hogy mulat a spanyol?! No egy kis ízelítő ezt nézzétek:

Az elmúlt két hétben MINDEN este ilyen és ehhez hasonló tűzijáték volt amit én a saját erkélyemről élvezhettem! Alicante városi ünnepe: HOGUERAS! Ezt jegyezzétek meg! HIHETETLEN ŐRÜLET, pezsgés,perzselés, robbanás,sikítás,áááááá nem bíííííírom fokozni! Hát kiugrok a bőrömből!!!! No szóval 2 hét őrület: 1 hétig NAPPALI tűzijátékverseny, és robbantgatóshow (persze ez is verseny) alias MASCLETÁ,ezt már jól ismeritek a Valenciai Fallasról:-) no és az itteni CREMÁ( óriásbábúégetés) na figyi az ilyen:

Ha azt mondom hogy a tűzoltók a város 80 pontján locsolták az ilyen és még ettől 5-szor nagyobb óriásbábúkat elhiszitek? És hogy a tűzoltók MINKET is locsoltak!!!!! Mondom hihetetlen volt, mindenki tapsol, kiabál, vízet követel, nem baj ám hogy a bugyinkból csavartuk a végén a vizet, no de hát ki mondhatja ezt el hogy éjjel az utca közepén iszonyatos tűzben, hőségben a tűzoltól jókedvükben minket is locsoltak!!! :-)

Na ugye mulat a spanyol ha kell ha nem!:-) Egész héten egész nap tombolás, tömeg az utcákon, fene se tudja hány darab sátor volt felállítva, mindenhonnan dínom-dánom a hét közepén munkaidőben! :-) Koncertek, hatalmas evészet-ivászat, had ne mondjam, ami szem-szájnak-érzéknek ingere! Meséljenek kicsit megint a képek! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://alicante.blog.hu/api/trackback/id/tr83553748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luca 2008.07.19. 03:53:14

Szia Dalma!
Én most efotton vagyok. Hatalmas a hangulat, irtózatosan pörgök. Jó lenne veled találkozni. Remélem fogunk bulizni ha haza jössz. Sok mesélni valóm van. Remélem jól vagy. Puszil unokaugod: Luca :D
süti beállítások módosítása